čtvrtek 17. ledna 2013

Hromadné odhlášení z Google účtu

Možná jste někdy zažili "tu hrůzu" po zjištění, že jste se někde zapomněli odhlásit z Gmailu a báli jste se zneužití onoho přihlášení.

Google nám v tomto případě nabízí jednoduchou pojistku v zabezpečení. Tím je vzdálené hromadné odhlášení všech ostatních přihlášených relací.

Jak na to?

Otevřete si Gmail a v pravé spodní části obrazovky je odkaz na podrobnosti k aktivitě na účtu

Umístění odkazu na podrobnosti k přihlášeným relacím


Po kliknutí se objeví okno s posledními přihlášenými relacemi, včetně některých přidružených aplikací. Po kliknutí na tlačítko "Odhlásit všechny ostatní relace" v horní části okna už můžeme být v klidu, případně si pro úplný klid změnit heslo.
Okno se seznamem aktuálních relací a jejich podrobnostmi jako umístě, IP adresa a čas